Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Cake
Voeg de boter samen met de suiker en een snuifje zout. Mix dit 5 min tot een smeuïge crème met een elektrische mixer met kloppers. Klop de eieren er 1 voor 1 door. Voeg de bloem toe en spatel deze onder het beslag.
-
Vet de bakvorm in met wat boter en bestuif met wat bloem. Klop de overtollige bloem uit de vorm.
-
Giet het beslag in de vorm en zet 10 min in de voorverwarmde oven. Verlaag de temperatuur naar 160°C en laat nog 25 min verder bakken.
-
Haal de cake uit de oven en laat even afkoelen. Ontvorm de cake en laat verder afkoelen op een rooster.
-
Versiering
Vorm de contouren van de oren met de witte chocoladestift. Vul op met een laagje choco crispies.
-
Maak ogen van een doorgesneden chocolade-eitje.
-
Vorm snorharen met snoepveters en een neus van een stukje roze marshmallow. Werk de cake verder af met de overige chocoladestiften.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven