Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. f9b5ccfb5bb6f42e1ad09d023aaabdccef3e056d3b804de7ff8bd62aab8e604d.jpg
    Cake

    Voeg de boter samen met de suiker en een snuifje zout. Mix dit 5 min tot een smeuïge crème met een elektrische mixer met kloppers. Klop de eieren er 1 voor 1 door. Voeg de bloem toe en spatel deze onder het beslag.

  3. 3408dd033302b70077482b6987c234668da5ec426651ddfdfc90e7a92562d327.jpg

    Vet de bakvorm in met wat boter en bestuif met wat bloem. Klop de overtollige bloem uit de vorm.

  4. 931b22d93212a1a248f13e97046cfd70de5571df892b438505ff17e2f3a66dbd.jpg

    Giet het beslag in de vorm en zet 10 min in de voorverwarmde oven. Verlaag de temperatuur naar 160°C en laat nog 25 min verder bakken.

  5. 92221bfe5f3352bb07982f2cc0ff67abe690d8cbdd25d4ad10af35d25aba720a.jpg

    Haal de cake uit de oven en laat even afkoelen. Ontvorm de cake en laat verder afkoelen op een rooster.

  6. de908ed814560d15a268b4318867654fabd7f097e4f2a5acb39efba52492b582.jpg
    Versiering

    Vorm de contouren van de oren met de witte chocoladestift. Vul op met een laagje choco crispies.

  7. dd3b358d2934ca31dc3599b368d867a6a272cfe21ec8812bca2c941f0e6fa127.jpg

    Maak ogen van een doorgesneden chocolade-eitje.

  8. 4caded52ad36ee3da15e278d344e04da4f22e507a3883c3c7041f1e4bef9a75e.jpg

    Vorm snorharen met snoepveters en een neus van een stukje roze marshmallow. Werk de cake verder af met de overige chocoladestiften.