Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de zure room met de witte chocolade op en laat de chocolade smelten. Roer glad en laat afkoelen. Meng onder de advocaat en klop goed los.
-
Klop de room op tot slagroom.
-
Spatel de advocaatmengeling voorzichtig onder de slagroom.
-
Breek de bovenkanten van de chocolade eieren af met een mes dat je even in warm water houdt.
-
Schik enkele frambozen in de eitjes en vul met de advocaatmousse.
-
Werk af met een framboos.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven