Paascake met advocaatglazuur en paaseitjes

Paascake met advocaatglazuur en paaseitjes

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Klop de Solo luchtig met de suiker. Voeg het merg van de vanillestok en het zout toe. Klop de eieren en de melk door de Solo.

  3. Voeg het bakpoeder en de bloem toe. Roer tot alle klonters zijn verdwenen.

  4. Giet het beslag in een ingeboterde en bebloemde vorm.

  5. Bak gedurende 45 min tot 1 u in de voorverwarmde oven. Test de cake met een breinaald of mesje. Als er niets meer aanhangt, is de cake klaar.

  6. Haal de cake uit de oven, laat half afkoelen en ontvorm.

  7. Afwerking

    Klop de advocaat los met de melk. Giet deze half vloeibare massa over de cake.

  8. Werk de cake af met paaseitjes.