Eieren , Gluten , Lactose , Melk , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Klop de Solo luchtig met de suiker. Voeg het merg van de vanillestok en het zout toe. Klop de eieren en de melk door de Solo.
-
Voeg het bakpoeder en de bloem toe. Roer tot alle klonters zijn verdwenen.
-
Giet het beslag in een ingeboterde en bebloemde vorm.
-
Bak gedurende 45 min tot 1 u in de voorverwarmde oven. Test de cake met een breinaald of mesje. Als er niets meer aanhangt, is de cake klaar.
-
Haal de cake uit de oven, laat half afkoelen en ontvorm.
-
Afwerking
Klop de advocaat los met de melk. Giet deze half vloeibare massa over de cake.
-
Werk de cake af met paaseitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven