Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tulband: warm de oven voor op 175°C.
-
Beboter en bebloem de bakvorm en zet opzij tot gebruik.
-
Klop de suiker, 1 zakje vanillesuiker en een snuifje zout door 300 g boter. Voeg de eieren toe en klop tot een luchtig beslag. Meng het bakpoeder met de bloem en roer door het beslag.
-
Vul de bakvorm met het beslag.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak 45 min.
-
Haal uit de oven. Laat even afkoelen in de vorm voor het ontvormen.
-
Ganache: hak de chocolade fijn.
-
Breng de room met 45 g boter aan de kook. Haal van het vuur en roer de chocolade eronder tot deze volledig gesmolten is.
-
Giet de ganache over de tulband en laat opstijven in de koelkast.
-
Afwerking: warm de friteuse voor op 175°C.
-
Trek de glass noodles uit elkaar. Leg een kleine portie in de warme olie tot deze gaat poffen. Haal uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi onmiddellijk met 1 zakje vanillesuiker.
-
Beleg het binnenste van de tulband met de gepofte noodles.
-
Verdeel de paaseitjes erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven