Allergenen

Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Tulband: warm de oven voor op 175°C.

  2. Beboter en bebloem de bakvorm en zet opzij tot gebruik.

  3. Klop de suiker, 1 zakje vanillesuiker en een snuifje zout door 300 g boter. Voeg de eieren toe en klop tot een luchtig beslag. Meng het bakpoeder met de bloem en roer door het beslag.

  4. Vul de bakvorm met het beslag.

  5. Zet in de voorverwarmde oven en bak 45 min.

  6. Haal uit de oven. Laat even afkoelen in de vorm voor het ontvormen.

  7. Ganache: hak de chocolade fijn.

  8. Breng de room met 45 g boter aan de kook. Haal van het vuur en roer de chocolade eronder tot deze volledig gesmolten is.

  9. Giet de ganache over de tulband en laat opstijven in de koelkast.

  10. Afwerking: warm de friteuse voor op 175°C.

  11. Trek de glass noodles uit elkaar. Leg een kleine portie in de warme olie tot deze gaat poffen. Haal uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi onmiddellijk met 1 zakje vanillesuiker.

  12. Beleg het binnenste van de tulband met de gepofte noodles.

  13. Verdeel de paaseitjes erover.