Allergenen
Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de kefir met de havervlokken, gedroogde veenbessen, mix van gedroogde noten, esdoornsiroop en kaneelpoeder.
-
Roer alles goed door elkaar en verdeel over 1 pot.
-
Dek de pot af en plaats 1 nacht in de koelkast.
-
Werk de volgende ochtend de overnight havermout af met stukjes banaan, verse bessen en kersen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven