Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Blancheer de spruitjes beetgaar voor de groentetaartjes. Snij de blaadjes van het witloof los. Blancheer de grote, buitenste blaadjes.
-
Bak de spekblokjes en voeg de spruitjes eraan toe. Kruid met peper en zout. Roer er 3 eetlepels room door.
-
Schik de blaadjes witloof in 4 kommetjes. Zorg ervoor dat de bodem bedekt is. Vul met de spruitjesmengeling. Vouw de blaadjes witloof dicht. Keer de potjes om in een vuurvaste schaal. Kruid de taartjes met nootmuskaat en bestrooi met bruine suiker.
-
Stoof de sjalotten aan in boter. Voeg de stukken kip toe. Kruid met peper en zout. Deglaceer met witte wijn en laat garen.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij de kaas in plakjes.
-
Voeg de rest van de room toe als de kip gaar is en laat even inkoken. Schep de kipmengeling in een ovenschotel. Bind de saus indien nodig verder met sausbinder. Giet over de kip.
-
Schik de plakjes kaas erop. Plaats samen met de groentetaartjes onder een hete grill, totdat de kaas mooi gesmolten en gekleurd is.
-
Lekker met gestoomde krielaardappeltjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven