Ovenschotel met pasta en spinazie

Allergenen
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water en laat uitlekken.
-
Klop het ei los in de room. Schep samen met de ontdooide spinazie en hamreepjes door de pasta. Kruid met nootmuskaat, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verdeel het geheel in een ovenschaal.
-
Bestrooi met gemalen kaas.
-
Bak goudbruin in de voorverwarmde oven gedurende ± 40 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven