Ovenschotel met lamsbout, in pastis gemarineerde tomaatjes en krielaardappelen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Snij de tapastomaatjes in Schep de fijngesnipperde look erdoor. Versnipper er enkele blaadjes dragon over. Besprenkel met pastis en olijfolie en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat rusten.
-
Boen de aardappelen grondig schoon. Snij grote exemplaren in grove stukken en schik in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en zet 20 à 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Giet de gemarineerde tomaatjes over de aardappelen en laat nog 15 à 20 min verder garen in de oven.
-
Snij het lamsvlees in sneden. Bestrijk met olijfolie en kruid met peper, zout en oregano.
-
Verwarm de grillpan. Bak het lamsvlees goudbruin aan beide zijden.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven