Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe 2 el koude boter met het brood, de rucola, de dille, de peterselie, de noten en de zaden in een miniblender en mix tot een kruimelig deeg.
-
Besprenkel een ovenschotel met wat olijfolie.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Leg de kabeljauwfilets in de ovenschotel. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel het deeg over de kabeljauw en strijk goed glad.
-
Bak de vis ± 15 min in de voorverwarmde oven, tot de kabeljauw gaar is en de korst goudbruin.
-
Snij de bieslook en lente-ui fijn.
-
Meng samen met de spinazie en een klontje boter onder de puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en warm op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven