Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Breng een brede pot met water aan de kook. Kook de savooibladeren hierin net zacht. Laat schrikken in ijskoud water, laat uitlekken en snij de harde nerf eruit.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
-
Pel de ui en look en snipper ze fijn. Fruit de ui en look zacht in een pot met olijfolie.
-
Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg tomaten, citroenzeste, laurierblaadjes, een mespunt pilipili en de helft van de basilicum toe en laat 30 min sudderen op een matig vuur. Verwijder de laurierblaadjes en kruid met zout, peper en pilipili.
-
Klop de eieren los en roer de ricotta en Parmezaanse kaas erdoor. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Laat de spinazieblaadjes slinken in een pot met een scheutje olijfolie, kruid met peper en zout.
-
Schep de spinazieblaadjes samen met de rest van de basilicum door de ricotta.
-
Schep de helft van de vleessaus op de bodem van een ovenschaal, dek af met savooibladeren en bestrijk met de helft van het ricottamengsel. Dek af met savooibladeren en schep de rest van de vleessaus erover. Bedek met savooibladeren en bestrijk met de rest van de ricotta.
-
Bak 30 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven