Ovenschotel met gehakt, courgette, tomaat, aardappelen en bechamelsaus
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook ze 15 min in gezouten kokend water. Laat ze afkoelen en snij in plakjes.
-
Pel de ui en look en hak fijn.
-
Bak samen met het gehakt aan in 2 el olijfolie. Kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden. Meng de tomatenblokjes onder het gehakt.
-
Snij de courgette in blokjes en bak aan in 2 el olijfolie.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Verdeel het gehakt, de schijfjes aardappel, de blokjes courgette en de kerstomaten over een ovenschotel.
-
Bechamelsaus: smelt de boter en bak de bloem kort aan in de boter. Voeg de melk toe en laat de saus, al roerend, indikken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Giet de bechamelsaus over de gehaktschotel en strooi de kaas erover.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat gedurende 15 à 20 min bakken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven