Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Pel de look.
-
Pel en snij de sjalot in blokjes.
-
Verdeel de tomaatjes, look, sjalot, kaneelstokjes en takjes verse tijm en dragon over een diepe ovenschotel. Overgiet met de olijfolie en kruid royaal met versgemalen zwarte peper en 1 kl zeezout.
-
Zet 1 u in de voorverwarmde oven.
-
Spoel intussen de rijst grondig onder koud stromend water tot het water helder ziet.
-
Haal na 1 u de schotel uit de oven. Strooi de rijst gelijkmatig over de tomaten zonder om te scheppen.
-
Verhoog de oventemperatuur naar 220°C.
-
Kruid de rijst met peper en zout en overgiet met het kokende water.
-
Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat 25 min garen in de oven.
-
Haal uit de oven en laat 10 min afgedekt rusten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven