zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aardappelen en snij in grove frieten, zonder ze te schillen.
-
Blancheer de aardappelen 5 min in gezouten, kokend water.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Laat de aardappelen uitlekken.
-
Besprenkel een ovenschaal met olijfolie. Verdeel de frieten over de schaal. Kruid met zout en besprenkel met olijfolie. Bak in de voorverwarmde oven, tot ze gaar en krokant zijn in 30 à 40 min.
-
Pel de sjalot en look en snij beide in stukjes.
-
Bak het vlees samen met de stukjes sjalot en look goudbruin in olijfolie.
-
Blus met wijn en laat de alcohol verdampen.
-
Voeg de sneetjes chorizo, de tomatensaus en de oregano bij het vlees. Kruid met peper en zout.
-
Laat de stoofpot op een zacht vuur ± 30 à 40 min sudderen.
-
Werk de stoofpot af met fijngesneden peterselie en serveer met de ovengebakken frietjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven