Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het loof van de wortels en hou apart voor de wortelloofgremolata.
-
Schil 5 wortels en snij in fijne stukjes.
-
Kruid de kalfsschenkels en wentel ze door de bloem.
-
Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak het vlees aan beide zijden bruin. Haal uit de pan en laat kort rusten.
-
Pel de uien en teentjes look. Snipper beide fijn.
-
Reinig de selderstengels en snij eveneens in fijne schijfjes.
-
Giet in een stoofpot, type Le Creuset, voldoende olijfolie. Laat de olijfolie heet worden. Voeg de ui- en looksnippers, wortelen selderstukjes toe. Laat de groenten garen.
-
Pluk de rozemarijn en tijmnaaldjes en snij fijn. Voeg toe aan de gestoofde groenten. Kruid met peper en zout.
-
Giet het glas witte wijn erbij en laat 2 minuten inkoken. Roer zodat niets aan de bodem van de pot blijft kleven.
-
Schik de kalfsschenkels op de groenten.
-
Voeg de tomatenblokjes en passata toe, zorg ervoor dat al het vlees onderstaat. Indien niet, voeg nog wat water toe.
-
Zet het deksel op de pan en laat gedurende 2 uur op een zacht vuurtje stoven. Het vlees moet bijna van het merg vallen.
-
Kook 5 minuten voor het einde de verse pasta zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet af en laat kort uitlekken.
-
Schik de ossobuco op het bord en draai met een vork een mooi hoopje tagliatelle erbij.
-
Werk af met wortelloofgremolata.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven