sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: schil 3 cm verse gember en rasp fijn. Meng met de rest van de ingrediënten voor de marinade.
-
Snij de ossenhaas in plakjes en leg in de marinade.
-
Laat 1 nacht rusten in de koelkast.
-
Snij de lente-uitjes in 4 schuine stukken van 2 à 3 cm lang.
-
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
-
Steek de ossenhaas en lente-uitjes op spiesen. Rundsbrochettes hoeven niet volledig doorbakken te zijn. Bak ze niet te lang, zo blijven ze mals en sappig.
-
Gril ze regelmatig kerend in 5 min gaar.
-
Bestrooi met sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven