Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de Griekse pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen.
-
Verwarm de grill van de oven en leg de paprika’s op een bakplaat. Rooster ze aan alle zijden tot de schil bruinzwart kleurt.
-
Stop ze warm in een afgesloten plasticzak en laat 10 minuten rusten. Pel ze, want de schil laat nu gemakkelijk los. Trek ze open en verwijder de zaadlijsten en steelaanzet. Snij het vruchtvlees in repen.
-
Klop de olijfolie met de azijn tot een dressing en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep samen met de uisnippers, peterselie en paprikareepjes door de pasta en breng verder op smaak.
-
Bestrijk de brochettes met olijfolie en kruid met oregano, peper en zout.
-
Leg op een hete BBQ of in de grillpan. Bak goudbruin en gaar.
-
Serveer de orzosalade met een partje citroen en souvlaki of gemarineerde lamspiesjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven