Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Chocoladesticks
Verwarm de melkchocolade au bain-marie tot ½ van de chocolade is gesmolten. Haal van het vuur en roer tot alle chocolade is gesmolten.
-
Hak de zoute pinda’s fijn. Roer samen met de rice crispies door de gesmolten chocolade.
-
Vorm 4 staafjes van 6 x 1 cm op een bakpapier. Laat afkoelen en opstijven.
-
Witte chocolademousse
Week de gelatine in koud water.
-
Smelt de witte chocolade au bain-marie.
-
Klop de eidooier met 25 g suiker wit. Klop het eiwit stijf met de rest van de suiker.
-
Klop 70 ml room lichtjes op. Roer de eidooier en opgeklopte roomdoor de gesmolten witte chocolade.
-
Verwarm de overige room en roer het gelatineblaadje erdoor. Roer door het chocolademengsel. Spatel het opgeklopte eiwit erdoor.
-
Afwerking
Schik de Oreo crunchies in 2 lagen tegen de rand van 4 glaasjes.
-
Lepel de witte chocolademousse erbij. Laat min 30 min opstijven in de koelkast.
-
Werk af met slagroom en een chocoladestick.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven