Eieren , Gluten , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem met het bakpoeder. Meng de eieren met de smout, hazelnootdrink en Ricard. Voeg toe aan de droge massa.
-
Was de citroen en rasp de schil. Voeg de rasp van de citroen toe aan het deeg.
-
Kneed het deeg gedurende ± 10 min. Het is een redelijk nat deeg, dus het kan wat kleven. Laat het deeg 2 u rusten in de koelkast.
-
Meng de bloemsuiker met het kaneelpoeder.
-
Steek kleine stukjes deeg af en rol deze zo plat mogelijk uit, gebruik extra bloem om je tafel te bebloemen. Je hoeft geen mooie rondjes te bekomen.
-
Frituur de lapjes deeg op 180°C. Bestrooi direct rijkelijk met de kaneelsuiker. Serveer lauw.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven