Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snij fijn.
-
Verdeel de look, de pasta en de peterselie over de runderlapjes. Kruid met peper en zout.
-
Rol de runderlapjes op door de uiteinden eerst naar binnen te plooien en dan verder op te rollen.
-
Doe de passata, 2 el olijfolie en basilicumblaadjes in een kookpot. Kruid met peper en zout en breng aan de kook.
-
Leg de runderrolletjes in de saus en laat op een zacht vuur ± 25 à 30 min garen.
-
Schil de knolselder en snij in dunne plakken.
-
Laat de knolselder garen in de room en melk in een kookpot zonder deksel. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Doe de gare knolselder met de roomsaus in een vuurvaste schotel.
-
Bestrooi met Parmezaanse kaas en verdeel de boter over de schotel.
-
Gratineer in de oven op 220°C tot er bruin korstje op de gratin komt.
-
Serveer de runderlapjes in de tomatensaus met de knolseldergratin.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven