Opgevulde pompoen met risotto van granen, pecorino en ricotta
Gluten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de ruime bovenkant van de butternuts en verwijder alle pitten.
-
Besprenkel de onderste kant rijkelijk met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Leg met de gesneden kant op een bakplaat. Steek in de voorverwarmde oven tot de pompoenen halfzacht zijn.
-
Vulling: pel de sjalot en snipper fijn. Stoof de sjalotsnippers aan in wat olijfolie.
-
Voeg de tarwe en bulgur toe en blus met de witte wijn. Laat volledig uitkoken.
-
Voeg een klein deel van de bouillon toe en laat uitstoven.
-
Herhaal dit tot alle bouillon is opgenomen en de granen zacht zijn.
-
Werk af met de goijbessen en versneden boerenkool.
-
Rasp net voor het serveren de pecorino en meng door de risotto. Kruid met zout en peper.
-
Vul de gegaarde pompoenen en werk af met een lepeltje ricotta en fijngesneden bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven