noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Schil de peren en haal het klokhuis eruit met een soeplepel zodat de kaasnotenvulling er mooi in kan. Bewaar het uitgehaalde vruchtvlees.
-
Borstel de peer in met citroensap aan binnen- en buitenkant.
-
Leg de peren met de snijkant naar beneden op een ovenplaat met bakpapier.
-
Vorm de sneetjes Italiaanse ham rond de vorm van de peer.
-
Neem het bladerdeeg en snij in 4 stukken. Vorm ze rond de peer. Prik gaatjes in het bladerdeeg. Maak met de overschot van het deeg blaadjes die je aan het steeltje vastplakt met melk.
-
Borstel de melk over de bladerdeegpeer.
-
Bak de peren gedurende 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven tot ze mooi goudgeel zijn.
-
Vulling: hak de walnoten fijn. Verbrokkel de blauwe kaas en meng met de walnoten en het uitgehaalde vruchtvlees van de peer.
-
Haal de peren uit de oven en laat afkoelen.
-
Vul de peren met de kaasvulling en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven