Opgevulde kippenborst met wildroomsaus, gestoofd miniwitlof en kroketjes
Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de abrikozen en de kastanjes fijn. Meng samen met de peterselie onder het kippengehakt. Meng de eieren onder het gehakt en kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de kippenborst half open in het midden. Schik het gehakt in het midden en plooi de filet dicht. Bind de filet op met keukentouw.
-
Kleur de roulade in hete boter en gaar 15 min verder in de voorverwarmde oven.
-
Giet een goeie geut cognac in een klein kookpotje. Laat flamberen en blus met de wildfond. Voeg de room toe en laat inkoken tot sausdikte. Kruid met peper en zout.
-
Verwijder het onderste deel van de kleine witlofstronken. Bak het witlof in boter en het citroensap gaar in een kookpot met deksel. Kruid met peper en zout.
-
Frituur de kroketjes.
-
Snij de roulade van kip in schijfjes en serveer met het gestoofde witlof, de saus en de kroketjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven