Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de quinoa gaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verwijder de graten en het vlees van de makreel. Zorg ervoor dat de makreel 1 mooi geheel blijft om straks op te vullen.
-
Kook de fijne boontjes al dente in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij de kerstomaatjes in Snij de lenteui fijn en snipper de peterselie fijn.
-
Meng de quinoa met het makreelvlees, de in 2 gesneden tomaten, pesto, zwarte olijven, boontjes, verse kruiden en lenteui.
-
Kruid de salade met peper en zout. Voeg 2 el olijfolie en het sap van ½ limoen toe.
-
Vul de makreel op met de quinoasalade.
-
Leg de overige quinoasalade op een bord en presenteer de opgevulde makreel erop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven