Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren in 10 min hard in water met een scheut azijn. Verfris in ijswater zodat je de eieren makkelijker kan pellen. Snij de eitjes open en haal het harde eigeel eruit.
-
Klop het eigeel los met de mosterd en yoghurt en kruid met peper en zout. Vul een spuitzak met het mengsel en spuit de lege eitjes terug op.
-
Schil de wortel en snij in kleine schijfjes.
-
Gebruik deze schijfjes als ‘tong’ van het eitje.
-
Varieer door enkele eitjes getand open te snijden en enkele eitjes recht open te snijden.
-
Snij voor de muisjes het eitje in de lengte in 2. Steek er 2 oortjes op met de wortelschijfjes, voorzie oogjes van pijnboompitten en de staart is een blaadje rucola.
-
Je kan eindeloos variëren voor de oogjes en wenkbrauwen: pijnboompitten, olijven, … Gebruik peterselie of kervel voor het haar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven