Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de hals van de pompoen eraf en haal de pitten uit het bolle deel van de pompoen. Bewaar de hals van de pompoen in de koelkast om er later soep van te maken.
-
Besprenkel het bolle deel van de pompoen met olijfolie en kruid met peper en zout. Plaats in een ovenschaal en bak gaar op 200°C in 1 u.
-
Pel de ui en het teentje look. Snij de ui, look en salie fijn en bak samen met het lamsgehakt gaar in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de ricotta en Parmezaanse kaas onder het gehakt.
-
Vul de pompoenen op met dit mengsel.
-
Verdeel de feta en pompoenpitten over de opgevulde pompoen en besprenkel met wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bak verder af in de oven op 180°C gedurende 15 à 20 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven