Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de butternut in 2 en haal de pitten eruit. Snij in.
-
Zet gedurende 15 à 20 min in de microgolfoven, afhankelijk van de grootte van de butternut.
-
Pel de sjalotten en teentjes look. Snij alles in stukjes.
-
Spoel de tomaten en zoete paprika’s. Snij de tomaten in stukjes en de zoete paprika’s in reepjes.
-
Snij het vers gezouten spek ook in stukjes.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verwarm een scheutje olijfolie in een pan. Bak de sjalot- en lookstukjes. Voeg daarna het spek, de tomaten en zoete paprika’s toe. Laat alles goed stoven.
-
Haal de butternut uit de microgolfoven en check of hij gaar is. Haal het vruchtvlees eruit. Laat 1 cm vruchtvlees zitten.
-
Doe het vruchtvlees bij de rest van de groenten en laat nog even meestoven.
-
Kruid met peper, zout en kerriepoeder.
-
Meng de ricotta onder de groentemengeling. Proef en kruid bij indien nodig.
-
Vul de butternuthelften met de vulling. Leg ze in een ovenschaal.
-
Bedek de vulling met een dikke laag geraspte Parmezaanse kaas.
-
Zet de ovenschaal in de oven en laat gedurende ± 30 min garen.
-
Zet net voor het opdienen nog kort onder de grill.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven