Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breek de steel van de artisjok. Zo heb je meteen de buitenste, niet-eetbare blaadjes mee.
-
Breng een grote pot water met zout aan de kook met het sap van 1 citroen.
-
Kook de artisjokken in ± 45 min gaar. Plaats een kleiner deksel dan de kookpot of bord op de artisjokken om ze onder water te houden.
-
Haal de artisjokken uit het water en laat ze uitlekken en afkoelen.
-
Dressing: pel de look en rasp fijn. Meng met de mosterd, azijn en olie. Voeg 1 kl koud water toe om de dressing mooi homogeen te houden.
-
Snij de avocado middendoor en verwijder de pit en pel. Snij de gekookte aardappelen en de avocado in blokjes.
-
Snipper de bieslook fijn. Reinig de lente-uitjes en snij fijn. Voeg de bieslook, lente-ui en hespblokjes toe aan de aardappel- en avocadoblokjes. Besprenkel met limoensap en kruid met peper en zout.
-
Verwijder de binnenste blaadjes en het haar van de artisjokken.
-
Vul de holte op met de salade.
-
Besprenkel met de dressing, ook tussen de blaadjes.
-
Werk af met wat fijngesneden bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven