Opgevuld varkenshaasje met tagliatelle
Stephanie & Micheline
spar nassogne
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt een klontje boter in een stoofpan en bak het vlees aan alle zijden aan. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en laat even afkoelen.
-
Reinig de lente-uitjes en snij fijn. Stoof de lente-uitjes aan in dezelfde pan als het vlees.
-
Reinig de champignons en snij in schijfjes. Stoof samen met de lente-uitjes. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij het varkenshaasje horizontaal doormidden. Beleg met sneetjes Parmaham, schilfers Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaatjes. Leg het bovenste stuk vlees erop en steek vast met enkele tandenstokers.
-
Giet de room en tomatentapenade bij de gestoofde lente-uitjes en champignons. Meng grondig. Leg het vlees terug in de stoofpan en overgiet wat met de saus. Leg er ook een trosje grilltomaatjes bij. Zet het deksel op de pan.
-
Zet de stoofpan in de voorverwarmde oven gedurende 30 min.
-
Kook de tagliatelle 6 min in gezouten kokend water.
-
Haal het vlees uit de saus en snij in sneetjes.
-
Schik het vlees op het bord. Draai de tagliatelle op met een vork en leg naast het vlees. Verdeel wat saus en geraspte Parmezaanse kaas over de pasta en het vlees. Werk af met wat rucola, de gegrilde tomaatjes en fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven