Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de prei en snij de preistengel in de lengte doormidden. Schil de wortelen en snij in de lengte in dikke repen.
-
Blancheer de groenten 5 min in een pan met een bodem water.
-
Snij het varkensgebraad in de lengte open tot een flap. Kruid met peper en zout.
-
Laat de geblancheerde groenten uitlekken en schik mooi tussen het gebraad.
-
Bind het gebraad stevig dicht met keukentouw.
-
Pel de ui, snij grof en leg in een ovenschaal. Leg het gebraad en de salie op de ui.
-
Overgiet het gebraad met de melk en besprenkel met olijfolie.
-
Kruid het gebraad met peper, zout en zeste van citroen.
-
Bak het gebraad gaar in de oven op 180°C in ± 45 à 50 min. Het vlees mag nog lichtroze zijn.
-
Overgiet het vlees tijdens het bakken een paar keer met de melk.
-
Snij in dikke plakken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven