Opgerolde zalm met fijne kruidenkaas, gekonfijte citroen, dille- en citroenolie
Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gekonfijte citroen: meng het zout met de suiker. Maak 2 inkepingen overlangs de citroenen en vul ze op met de zout-suikermengeling. Neem een weckbokaal en doe de citroenen erin. Bedek met het resterende zout-suikermengsel en sluit de pot goed af. Laat 5 dagen op kamertemperatuur rusten en plaats daarna in de koelkast. De gekonfijte citroenen kunnen vervolgens maandenlang bewaard worden in de koelkast.
-
Leg een laag plasticfolie op het werkblad. Schik de plakjes zalm mooi in een vierkant op de folie.
-
Bestrijk de zalm met een laag Boursin met fijne kruiden. Kruid met peper.
-
Rol de zalm stevig op in een worst met de folie. Hef de plasticfolie omhoog zodat de zalm intern oprolt.
-
Leg de rol met zalm minimum 1 à 2 uur in de diepvries.
-
Neem de rol uit de vriezer en haal de folie weg. Snij de zalm in plakjes van ongeveer 3 cm. Schik op een bordje of een lepel.
-
Snij de citroen in kleine stukjes.
-
Versier elk rolletje met een klein stukje gekonfijte citroen en een takje dille.
-
Werk het hapje verder af met een beetje zure room en olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven