Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de witte wijnazijn, de suiker, het zout, het sap van de citroen en de peperkorrels in een steelpan aan de kook. Roer af en toe tot de suiker is opgelost. Haal van het vuur en laat volledig afkoelen.
-
Spoel de komkommer en snij in schijfjes van ± 1 cm.
-
Doe de komkommerschijfjes in de gesteriliseerde pot en voeg dille toe. Giet de afgekoelde azijnoplossing erbij. Zorg ervoor dat alle schijfjes onderstaan.
-
Doe de steriliseerbokaal dicht en zet op een koele, donkere plaats.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven