zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de abrikozen in een gesteriliseerde pot. Zorg ervoor dat de pot groot genoeg is, want de abrikozen zullen zwellen na verloop van tijd.
-
Giet de wijn over de abrikozen en sluit de pot.
-
Giet er nog wat wijn bij, als de abrikozen beginnen zwellen en niet langer ondergedompeld zijn in de wijn.
-
Laat een maand op een koele plaats staan alvorens te serveren. Deze abrikozen in muskaatwijn zijn langer dan een jaar houdbaar.
-
Serveer met stukjes blauwe kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven