Opgeklopte fetadip met gekonfijte kerstomaatjes en za’atar
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Halveer de kerstomaatjes en leg ze in een ovenschaal, besprenkel met 1 el honing en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout en rooster gaar in 30 min.
-
Doe de za’atar in een kommetje en roer er olijfolie door tot een smeerbare pasta.
-
Snij een pitabroodje eerst horizontaal middendoor en dan in driehoekjes. Bestrijk met za’atarpasta. Bak krokant in de oven.
-
Klop de feta op met de yoghurt en roer de fijngesnipperde oreganoblaadjes erdoor.
-
Strijk de fetadip uit in een groot bord en schep de tomaatjes met jus erop.
-
Serveer met krokante stukjes pita.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven