Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de venkel in kleine stukjes en laat garen onder deksel in 2 el olijfolie en 1 dl water. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de room en 50 g kaas bij de venkel en laat een paar min inkoken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Mix met een staafmixer tot een saus.
-
Kook de boontjes al dente en koel ze onmiddellijk af in ijswater.
-
Overgiet de sugar snaps met kokend water en laat 5 min staan.
-
Haal de sugar snaps uit het water en koel onmiddellijk af in ijswater.
-
Blancheer de erwtjes 5 min in kokend water. Laat de erwtjes daarna onmiddellijk afkoelen in ijswater.
-
Snij de broccoliroosjes fijn tot rijststructuur.
-
Kook de pasta al dente in gezouten water met een beetje olijfolie.
-
Haal de pasta uit het water en leg onmiddellijk in ijskoud water.
-
Verwarm de groenten in een beetje olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Giet een beetje venkelsaus in een diep bord.
-
Leg op de saus een vel lasagne wat geplooid met wat saus en groenten.
-
Werk het gerecht af met snippers Parmezaanse kaas en verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven