Selder , Schaaldieren , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Weekdieren , Mosterd , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bouillon
Was de gember en snij in fijne plakken, kneus het citroengras en doe samen in een pot met in plakjes gesneden chilipeper. Overgiet met water en visfond en breng aan de kook. Laat 15 min pruttelen op een zacht vuur. Voeg de sojasaus, sherry en limoensap toe en breng op smaak met vissaus.
-
Sesamsaus
Meng alle ingrediënten door elkaar.
-
Srirachamayonaise
Meng de ingrediënten door elkaar.
-
Doe de sesamsaus en srirachamayonaise in mooie kommetjes.
-
Snij de vis in hapklare stukken, pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Was de schelpen meerdere malen in koud stromend water.
-
Schil de wortelen, snij in plakjes van 1 cm dik. Reinig de peultjes en sugarsnaps. Snij de paksoi in stukken van 2 cm. Borstel de shiitakes schoon.
-
Schik groenten en vis op schalen.
-
Giet de hete bouillon in een fonduepan en zet deze op de brander op tafel.
-
Alle gasten pocheren naar wens stukjes vis en groenten in de bouillon en vissen het met eetstokjes of visnetjes eruit.
-
Dip in het sesamsausje of de srirachamayonaise.
-
De bouillon krijgt steeds meer smaak naarmate de maaltijd vordert maar kookt ook in, dus vul regelmatig bij met water.
-
Gaar de noedels als afsluiter in de rijke bouillon en serveer samen met de bouillon.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven