Oosterse spitskoolsoep met scampi’s
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de spitskool en chilipeper fijn.
-
Schil de gember en pel de look en snij in fijne reepjes.
-
Plet het citroengras met de zijkant van een groot mes.
-
Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de scampi’s kort gaar. Haal ze uit de pan en hou apart.
-
Stoof de gember, het citroengras, de lente-ui, de spitskool, de look, de worteljulienne en het paprikapoeder kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de bouillon en kokosmelk toe. Laat 10 min verder garen op een zacht vuurtje.
-
Voeg de scampi’s bij de soep. Werk af met verse koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven