Vis en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de pompoenpitjes bruin in hete boter, kruid met zout en peper en hou apart.
-
Snij de zalm in fijne reepjes.
-
Schil de butternut en trek met behulp van een dunschiller (of mandoline) fijne reepjes van de hals van de butternut. Hou apart in de koelkast.
-
Schil de mango en snij in zeer fijne reepjes.
-
Was de rucola en zwier droog.
-
Meng de sojasaus met de sweet chilisaus en verfris met limoensap.
-
Meng 10 min voor het serveren de saus onder de butternutreepjes.
-
Verdeel de butternut- en mangoreepjes over de borden. Schik de zalmreepjes erover.
-
Werk af met wat rucolablaadjes, pompoenpitjes en plukjes dille.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven