Selder , Vis , Weekdieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipepers en snij in schuine stukken.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Plet het citroengras.
-
Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Snij de selder en peultjes in fijne, schuine stukken.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij het witte gedeelte van de lente-uitjes in fijne, schuine stukken.
-
Verhit arachideolie in een wok.
-
Roerbak de sjalot met de look, de gember en het citroengras 1 min. Voeg de groene curry toe en roerbak nog 1 min.
-
Blus met de visfumet, kokosmelk, mirin en vissaus. Breng aan de kook en laat 5 min inkoken. Breng op smaak met limoensap.
-
Leg 4 grote vellen aluminiumfolie open.
-
Verdeel de mosselen, lente-ui, peultjes, chilipeper, selder en warme currysaus over de vellen.
-
Vouw goed dicht en plaats 10 min op een barbecue van 180 à 200°C.
-
Werk na gaartijd af met koriander en serveer met stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven