Schaaldieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de lente-ui fijn.
-
Snij de kastanjechampignons in schijfjes.
-
Verhit enkele el arachideolie in een kookpot.
-
Bak de rode curry en lente-ui al roerend tot de curry begint te geuren.
-
Blus met de kippenbouillon en kokosmelk.
-
Breng aan de kook en voeg de kastanjechampignons toe. Laat 15 min rustig koken.
-
Voeg de laatste 3 min de bamboescheuten en scampi’s toe.
-
Doe de noedels erbij en laat ze nog 1 min meekoken.
-
Haal van het vuur en breng op smaak met limoensap.
-
Werk af met sojascheuten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven