noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Trek een hoekje van de verpakking van de rijst open. Zet 2 minuten in de microgolfoven. Laat nog even staan en doe de verpakking open. Doe de rijst in een kom en roer door met een vork.
-
Pel de tomaten. Snij in Ontpit ze en snij in fijne reepjes.
-
Schil de ananas en snij in kleine blokjes.
-
Snij de kipfilet in gelijke kleine blokjes.
-
Giet een scheut olijfolie in de wok en verhit tot de olie dampt. Kleur de fijngesnipperde look, gember en sjalotten gedurende 30 seconden. Voeg de kipblokjes toe en laat mooi kleuren. Voeg het kerriepoeder, de cashewnoten en korianderbolletjes toe. Laat de aroma’s vrijkomen.
-
Voeg de ananasblokjes toe en roerbak gedurende enkele minuten. Giet de kokosmelk erbij.
-
Meng als laatste de gekookte rijst eronder en roerbak verder.
-
Verdeel over de borden.
-
Werk af met de tomatenreepjes en een takje groen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven