Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kopjes van de groene asperges en hou ze apart. Snij de aspergestelen in stukjes.
-
Halveer de tomaatjes.
-
Snij de peultjes en maïskolfjes in de lengte in 2.
-
Schil de wortelen en snij ze in schuine plakjes.
-
Snij de paddenstoelen in plakjes en paksoi in reepjes.
-
Pluk de blaadjes van de koriander los en hou apart. Snij de koriandersteeltjes fijn.
-
Snij de lente-ui in flinterdunne schuine plakjes voor de afwerking.
-
Verhit de wok op een matig hoog vuur en voeg een scheut arachideolie toe. Roerbak de peultjes en sugarsnaps, voeg de wortelplakjes toe en roerbak.
-
Voeg de aspergesteeltjes en shiitake toe en roerbak enkele minuten.
-
Doe de kastanjechampignons, koriandersteeltjes en paksoi erbij en schep voortdurend om.
-
Schep de groenten uit de wok en zet opzij.
-
Roerbak de looksnippers in 1 el olie en voeg de groene curry toe. Laat even bakken, voeg de kokosmelk en bouillon toe en breng aan de kook.
-
Gaar de woknoedels erin en schep de beetgare groenten, aspergepunten en tomaatjes erdoor. Laat 3 min verder garen.
-
Kruid met zout en pilpili. Bestrooi met sojascheuten en corianderblaadjes. Werk af met takjes koriander, chilipeper, lente-ui en zeste van limoen. Serveer met partjes limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven