Schaaldieren , Gluten , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Hak de scampi’s fijn.
-
Pel de ui en het teentje look en snipper fijn.
-
Reinig de lente-uitjes en snij in fijne ringen.
-
Schil de gember en rasp fijn. Hak de korianderblaadjes fijn. Snij het citroengras in fijne stukjes.
-
Meng de fijngesnipperde ui, lente-ui, look, gember, korianderblaadjes, limoenzeste en -sap onder het gehakt en de fijngehakte scampi’s.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven