Selder en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de groenten en kruiden. Snipper het citroengras, de chilipepertjes, selder, koriander en munt fijn.
-
Snij de roodbaarsfilet in grove stukken.
-
Breng de bouillon en kokosmelk aan de kook. Voeg de groenten en aromaten eraan toe.
-
Laat 15 min infuseren op matig vuur. Smaak af met peper, zout en stukjes limoen.
-
Laat de stukken vis hierin garen.
-
Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Serveer het stoofpotje met rijst in diepe kommetjes. Versier met wat limoenzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven