Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de gember en snij fijn tot je 1 el bekomt.
-
Marinade: meng de honing, de limoen, de sojasaus, de ketchup, de mosterd, de siroop, de gember en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout.
-
Leg de ribbetjes in de marinade en laat 1 nacht in de koelkast marineren.
-
’s Anderendaags: bak de ribbetjes op de barbecue. Strijk tijdens het grillen de ribbetjes steeds in met de marinade.
-
Snij de ribbetjes in stukken en werk af met fijngesneden lente-uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven