Onze versie van de ‘Hugo’
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe een paar blokjes ijs in het glas.
-
Giet de Martini en het appelsap met vlierbloesem boven de ijsblokjes.
-
Voeg de citroenzeste, het appel- en citroen schijfje en de verse muntblaadjes toe.
-
Giet de prosecco erbij.
-
Roer een paar keer voorzichtig in het glas en serveer onmiddellijk.
-
Wil je het iets minder sterk, voeg dan nog wat spuitwater toe.
-
Tip: je kan ook vlierbloesemsiroop gebruiken, die je zelf maakt van de bloesems.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven