Ontbijtslang met spek en eitjes
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij een dekseltje uit elke piccolo en vierkant broodje. Haal overal wat broodkruim uit.
-
Vul de verschillende broodjes met garnituur naar keuze.
-
Breek de eieren en klop los met de room. Kruid met peper en zout. Giet het mengsel in een maatbeker.
-
Zet de broodjes met vulling op een bakplaat met bakpapier.
-
Vul elk broodje met het eiroommengsel.
-
Werk af met gemalen kaas.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak 15 min.
-
Haal uit de oven en laat kort afkoelen.
-
Afwerking
Snij 2 stukjes droge worst en snij de olijf in 2.
-
Snij onderaan het keizerbroodje een mondje en steek hier enkele sprietjes bieslook in.
-
Steek 1 rondje droge worst en 1/2 olijf op een tandenstoker, herhaal dat nogmaals en maak zo de 2 ogen van de slang.
-
Leg eerst de kop en daarna de andere broodjes in de vorm van een slang op een lange plank.
-
Serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven