Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus
Pel de look en snipper fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een sauspan. Bak de look glazig. Roer de spaghettikruiden erdoor.
-
Voeg de gepelde tomaten toe. Laat 2 min sudderen op een zacht vuur.
-
Breek de tomaten stuk in de pan. Snipper de basilicum fijn en roer erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Pizzaring
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de rode en gele paprika en snij in blokjes.
-
Snij de zwarte olijven in fijne ringen. Snipper de basilicum fijn.
-
Meng de paprika met de olijven en basilicum. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal het croissantdeeg uit de verpakking en snij in driehoekjes volgens de voorgesneden naden.
-
Schik de driehoekige deeglapjes in een ster op een bakpapier. De scherpe hoeken van de driehoeken liggen naar buiten, de korte zijden liggen aan de binnenkant en overlappen een beetje.
-
Laat in het midden een cirkel vrij van ± 10 cm Ø.
-
Strooi de mozzarella in een cirkel op de binnenkant van het deeg.
-
Beleg met sneetjes salami, mortadella en de paprikamengeling. Bestrooi met gemalen kaas en vouw de scherpe punten van het croissantdeeg naar binnen over de vulling.
-
Klop het eigeel los met een druppel water. Smeer er de deegring mee in.
-
Bak 15 min op 190°C.
-
Serveer de saus in een kommetje in het midden van de pizzaring.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven