noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het theezakje 5 min trekken in kokend water. Verwijder het zakje en roer de honing erdoor. Laat afkoelen.
-
Snij de meloen middendoor, verwijder de pitten en steek met een parisiennelepel bolletjes uit het vruchtvlees. Doe ze in een afsluitbare doos.
-
Voeg het oranjebloesemwater en citroensap bij de afgekoelde thee en giet over de meloenbolletjes. Stop het takje tijm ertussen en schep de fijngesnipperde munt erdoor. Sluit de doos en zet een nachtje koel.
-
Serveer ’s anderendaags met Griekse yoghurt en granola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven