Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de courgette in dikke plakken.
-
Pel en snipper de look fijn.
-
Verwarm 3 el olijfolie in een ruime pot die ook in de oven kan.
-
Bak de plakken courgette op een medium vuur. Bestrooi met ½ van de look en kruid met peper, zout en ½ van de espelettepeper. Dek de pot af en laat 5 min bakken.
-
Snij de aubergine in blokjes. Pel de ui en snipper fijn.
-
Haal de courgetteplakken uit de pot en hou opzij.
-
Roerbak het vlees, voeg de uisnippers en aubergineblokjes toe en laat bakken.
-
Halveer intussen de kerstomaatjes. Voeg de tomaatjes toe en kruid met tijm, gerookt paprikapoeder, peper, zout en de rest van de espelettepeper. Roerbak en voeg indien nodig meer olijfolie toe.
-
Blus met kippenbouillon en passata.
-
Roer de pasta erdoor en dek de pot af.
-
Laat op een zacht vuur 10 min sudderen tot de pasta beetgaar is.
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Verkruimel de feta over de schotel.
-
Snij de mozzarella in blokjes.
-
Schik de courgetteplakjes op de schotel en bestrooi met blokjes mozzarella.
-
Zet 8 min in een voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven