Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de peterselie en bieslook fijn.
-
Snij de champignons in 4.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Verhit een scheutje olijfolie in een kookpot en bak het spek gaar.
-
Roer de champignons, ui en look erdoor en laat mee garen.
-
Blus met de melk en de room en breng aan de kook.
-
Roer de verse kruiden en capellini erdoor tot deze in de melk ‘valt’.
-
Plaats onder deksel in de voorverwarmde oven en laat 10 min garen.
-
Roer na gaartijd de spinazie en ½ van de kaas door de capellini. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Verdeel de pasta over de borden en werk elk bord af met wat extra room. Serveer met de overige kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven